Corona maatregelen

Dryfast heeft diverse maatregelen getroffen uit voorzorg om eventuele besmettingen en verspreidingen van het coronavirus onder klanten en collega’s te voorkomen. Naast de maatregelen vanuit het FOD, werken onze collega’s zoveel mogelijk vanuit huis en zijn er slechts een beperkt aantal collega’s op kantoor.

 

Vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers zullen geleidelijk weer op klantbezoeken gaan. Ook trainingen zullen weer worden gegeven, uiteraard in overleg en hier zal worden gekeken naar het aantal mensen. Volg ook bij deze bezoeken, afspraken en trainingen de maatregelen vanuit het FOD op. 


Leveringen en bestellingen

Alle bestellingen en leveringen gaan voor zover mogelijk nog gewoon door.

 

Reparaties

Onze werkplaats in Vlaardingen (NL) gaat voor zover mogelijk nog gewoon door, uiteraard ook weer met de maatregelen vanuit de overheid. Heeft u machines die nagekeken en/of gerepareerd moeten worden? Dan kunt u deze opsturen naar onze locatie in Vlaardingen.

Openingstijden

Onze locaties, in zowel Pelt (BE) als Vlaardingen (NL), zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.
 

Eventuele verdere maatregelen

Zodra wij verdere wijzigingen moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, zullen wij u hierover uiteraard informeren op onze website, social media en maandelijkse nieuwsbrief.


Heeft u vragen?
Neem gerust contact op met ons kantoor in Pelt via: 03-54 48 394

Please select your language

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde informatie
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte