SeeSnake inspectiesystemen

 

Flexibele sondes voor flexibele toepassingsmogelijkheden
De combinatie van de zeer flexibele en desondanks stabiele, glasvezelversterkte schuifkabel met maximaal 30 meter bruikbare lengte en ultracompacte camerakop maakt inspecties ook op locaties mogelijk, die voor andere camera’s moeilijk of helemaal niet bereikbaar zijn. Meerdere 90° bochten al vanaf 30 mm, kunnen de SeeSnake-inspectiesystemen ook over lange afstanden zonder problemen de baas.

 


De meegeleverde geleidingskogels helpen u niet alleen bij het centreren van de camerakop en het uit de buurt houden van vervuilingen op de leidingbodem, maar maken dankzij hun slimme constructie ook een onbelemmerd passeren van de sondepunt bij veel bochten mogelijk.


Met de SeeSnake-inspectiesystemen kunnen in één oogopslag oorzaken van storingen in pijpleidingnetten of holle ruimten worden gedetecteerd, zonder dat door vuile en arbeidsintensieve ingrepen hele gebouwinfrastructuren langere tijd buiten bedrijf hoeven te worden gesteld.


De microDrain, microReel of nanoReel zijn door het geringe gewicht, de robuuste schuifkabel-trommel, het netvoeding onafhankelijke gebruik en de mogelijkheid voor het onderzoeken van ook kleine pijpdiameters, en daarmee zeer geschikt voor industrieel onderhoud en toepassingen in de installatiesector en bij huisaansluitingen.


De camerakop met kras vaste saffierkristal lens en in meerdere niveaus regelbare LED’s met hoge capaciteit, is door de montage in een robuuste RVS-behuizing met een transparante, stootbestendige beschermende afdekking zeer geschikt voor de praktijk en levert heldere inspectieresultaten.


Voor het exact lokaliseren en meten van het leidingverloop, hebben de SeeSnake-inspectiecamera’s afhankelijk van het model eveneens een schuifkabelmeterteller en een in de camerakop geïntegreerde lokalisatiezender.

Please select your language

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde informatie
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte