PD200 impulsstroom-meetsysteem

PD200 impulsstroom-meetsysteem
€ 2370,25 (ex. BTW)
Bestellen

Het impulsstroom-meetsysteem PD200 is een optimale oplossing voor het lokaliseren van geaarde onregelmatigheden in niet geleidende afdichtingssystemen zoals bijvoorbeeld bitumen-, elastomeer-, PE-HD- en andere kunststofbanen.


Met het compacte pulsstroom-meetsysteem PD200 kunnen lekdichtheidscontroles en lekdetectie bij de meest uiteenlopende afdichtingsbaansystemen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld voor geotechnische toepassingen, zoals vuilstort- of tunnelbouw en het bouwen van blus- en zwembassins of retentiebekkens. In de industriële bouw kunnen afdichtingsbanen van overslagplaatsen, tankopslagterreinen of halvloerafdichtingen bij installaties voor opslag, verwerking en overslag van, voor het oppervlaktewater, gevaarlijke stoffen op lekdichtheid worden gecontroleerd.


Terwijl de wijzer op de weergave van de pulsontvanger in de richting van de lekkage wijst, maakt een dempingsregelaar het afstellen van de signaalsterkte mogelijk. Een lage dempingswaarde bij een grotere afstand leidt snel naar de lekkagezone en kan bij nadering voor het exact bepalen van de positie in meerdere stappen worden verhoogd. Bovendien ondersteunt de pulsgenerator een snelle lokalisatie van de positie van het lek door een groene signaallamp en een naar wens in te schakelen akoestische signaalgever. Beide zijn vanuit vrijwel iedere hoek over het gehele dak hoor- en respectievelijk  zichtbaar.


Aardfouten bij het opbouwen van de installatie, geeft de PD200 met een waarschuwingstoon aan, bij kortsluiting wordt het uitgangssignaal automatisch uitgeschakeld.


Naast een duidelijke gewichtsverlaging, was het tegelijk ook mogelijk de stabiliteit van de PD200 verder te verbeteren, doordat de nieuwe behuizing nu in een robuuste en lichte aluminiumbasis wordt geproduceerd.

Afmetingen (pulsgenerator)

L 470 x B 240 x H 250 mm

Gewicht (pulsgenerator)

8,6 kg (inclusief accessoires)

Aansluitspanning (pulsgenerator)

220 - 240 V, 50 - 60 Hz (optioneel 110 - 125 V)

Afmetingen (pulsontvanger)

L 160 x B 80 x H 55 mm

Gewicht (pulsontvanger)

550 g (inclusief batterijen)

Aansluitspanning (pulsontvanger)

9 V, 6 x LR6 AA-batterijen

Bekijk de folder in "pdf"

klik hier

Bekijk de gebruikershandleiding in "pdf"

klik hier

Please select your language

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde informatie
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte